Workstations

Workstations | ©Thilo Pulch

Office Fitout for Avante in Rosebery

The existing open plan office space provided plenty of natural light from three sides. The client’s scope included workstations for different teams within the IT consulting firm with different space and noise requirements. The final layout allows for approximately 90 people in a mainly open-plan layout with long double sided workbenches arranged to suit each teams requirements.
Along the inner wall black aluminium framed glazed partitions have been added to create offices for the CEO and CFO, as well as an entry lobby, boardroom and several meeting rooms. The fit out also includes a large communal staff kitchen and extra recreation space.

The installation of different flooring materials provides separation between circulation space and workspaces. The colour palette has been kept simple and clean with dominantly black and white, contrasted by only a few dots of colour and some warm coloured wooden elements.

views

Entry lobby
Boardroom
Staff kitchen
Staff kitchen
Boardroom
Workstations
Workstations
Office partitions
Wall partitions
Printer station
Staff kitchen
Staff kitchen
Office
Office

facts

CDC to completion
Floor area: 770sqm
Completed 2017

Project Management: Promena Projects
Custom Joinery: It’s Design Furniture